НАШИЯТ ЕКИП В БЪЛГАРИЯ

Росица Петрова

Изпълнителен директор

Няма по-удовлетворяващо усещане от това да помагаш и да даваш. В моята досегашна работа съм разбрала, че усилията трябва да са обединени, за да достигат до повече хора в нужда. Фондация за децата в риск по света подкрепя не само децата и родителите, на които служи, не само своите партньори, а и нас – екипа, който има свободата да откликва и да търси гъвкави решения. Мотивацията ми идва от това, че всеки ден е различен от другия, че трудностите се появяват, но и отминават, защото пътят, който сме избрали да следваме, е път към подобряване живота на децата, път към промяната на човешки животи и създаване на детство, изпълнено с игри и радост.

Snimka_simona_website

Симона Петкова

Координатор „Ранно детско развитие“

Вярвам, че да помагаме на другите по всеки начин, по който можем, е нещото, което придава смисъл на живота. За мен е чест да работя в организация пълна с хора, които споделят общи цели и възгледи и които са обединени в усилията си да помагат на деца и семейства в риск. Да виждам промяната, която всяка малка стъпка носи на хората и техните общности, ми носи надежда и ме кара да искам да продължавам дори в трудните моменти.

Диана Русева

Програмен координатор

За мен е привилегия  да съм част от организация, която успява да прави настоящето на деца в риск полезно и забавно, изпълнено с усмивки и любопитство към света и ученето. Усещането да предаваш надежда и градиш перспектива за бъдещето на децата заедно със семействата е зареждаща и вдъхновяваща. Радвам се да работя в развиваща се организация, която приема предизвикателствата на реформите в страната и утвърждаването на пълноценната грижа за деца с проактивност и решения.  

plamena

Пламена Николова

Ръководител „Ранно учене“

Почти целият ми професионален опит е преминал в застъпничество и развиване на по-добри и подкрепящи системи за децата – в образованието, здравеопазването, детското участие и гражданския активизъм. За мен е особено важно да съумеем да създадем възможно най-благоприятната среда за децата не само в дома и с родителите им, където винаги ще са обичани, но и в яслата, детската градина и училището, които се превръщат в техен втори дом и семейство. За мен е огромно удоволствие да работя това най-сетне да се случи и в България, където услугите за ранно обучение и грижа от години са пренебрегвани. Вярвам, че чрез Фондация за децата в риск по света и моделът Елементът Игра® можем да постигнем това по най-добрият възможен начин.

Представяме ви специалистите игра Камелия, Ралица, Спаска, Цветина и Валентина, които са посланици на програмата Елементът Игра® в пет от нашите партньорски организации

kami

КАМЕЛИЯ КОВАЧЕВА
Сдружение „Клуб на нестопанските организации“ – Търговище

 

É὿µá Å«»«óá

РАЛИЦА ПОПОВА
Сдружение“Знание“ – Ловеч

ß¡¿¼¬á æ»á߬á î¿sᬽ«óá

СПАСКА ПЕТРОВА
Сдружение „Нов път“ – Хайредин

ûóÑG¿¡á ÿ¿¡ñáa߬á

ЦВЕТИНА ШИНДАРСКА
Фондация „Здраве и социално развитие“ – София

 

Валя

ВАЛЕНТИНА СТОИЛОВА
Сдружение „Бъдеще за децата“

 

МЕЖДУНАРОДЕН ЕКИП

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ НИ ЕКИПИ ТУК

България

Етиопия

 

Хаити

ukraine+buton

Украйна

Виетнам

 

БОРД НА НАСТОЯТЕЛИТЕ

Yanita

адв. Янита Тончева

Член на борда на настоятелите

За мен е чест и привилегия да бъда част от екипа на тази Фондация!  

Доброто се нуждае от ежедневна подкрепа, а децата заслужават най-доброто в живота!  

Всеки ден е неповторим и от нас зависи как ще го изпълним със съдържание!   

Ето защо, в моя ден искам да бъда частица от усмивката на едно дете, от сбъднатите му мечти, от радостта в очите му, от усещането му за доверие и сигурност!  

Ето защо, с дълбока убеденост и усещането за мисия, защитавам правата на уязвимите деца, съдействам за промените в образованието, за развитието и  по-доброто бъдеще на българските деца! 

Защото съм убедена, че заедно можем повече!

Lois Kam Heymann, M.A. CCC-SLP, is a Speech and Language Pathologist with over 30 years experience working with children with listening, language and learning challenges and their parents.

Lois has presented hundreds of in-service workshops, seminars and conferences, nationally and internationally, sharing her knowledge and techniques with parent groups, school systems and speech-language pathologists. Lois also works training therapists and teachers nationally as well as internationally in London, India, Dubai, Puerto Rico, Haiti, Ethiopia and Bulgaria.

Lois’ book: The Sound of Hope: Recognizing, Coping with and Treating Your Child’s Auditory Processing Disorder (Random House Publishing) is a parent guide to the importance of listening skills development in children birth to 8 years old. The book has a forward by Rosie O’Donnell.

Lois has developed Sounds Fun! A listening, language and pre-literacy program for children ages 3-6.

Lois’ mission is to share her philosophy, techniques and methods with parents, therapists and teachers around the world.

Лоис Кам Хейман

©2024WWO

Пишете ни

В момента не сме на линия. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, веднага.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?