РАЛИЦА ПОПОВА

Сдружение „Знание“ – Ловеч

 

Детската бедност, ограничените ресурси за образование, неглижирането на процеса на учене и игра, както и нарастващото неравенство сред децата, ме огорчават и мотивират да работя за това повече деца да получават качествени услуги за образование и грижа. В малките населени места, особено в отдалечените бедни райони, тези проблеми са още по-осезаеми. Там, в още по-голяма степен, са нужни качествени образователни програми като Елементът Игра®, креативни решения и подготвени специалисти.

От почти 20-годишния ми опит в неправителствения сектор знам, че усилията си струват и дори да не е видима днес, положителната промяна постигната утре е още по-ценна и удовлетворяваща.

 

Ралица работи по програмата Елементът Игра® от 2019 г. в читалища и детски градини в област Ловеч. Нейната отзивчивост, диалогичност и отлично познаване на нуждите на хората са причината за бързото разпространяване на програмата в областта и вече постигнатите успехи на децата. Рали постоянно предизвиква екипа ни с нови идеи и предложения, за което сме ѝ много благодарни, защото тя е истински двигател на промяната в нашата професионална общност.

©2024WWO

Пишете ни

В момента не сме на линия. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, веднага.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?