ЦВЕТИНА ШИНДАРСКА

Фондация „Здраве и социално развитие“ – София

 

В работата си с програмата Елементът Игра®, като част от екипа на фондация „Здраве и социално развитие“ подкрепям деца на възраст от 0 до 7 години и техните семейства в една от най-уязвимите ромски общности. Работата ми е изключително интересна, вълнуваща, но и предизвикателна. Сблъсквам се с норми и схващания, дълбоко вкоренени в поведението на родителите, които обичат децата си, но никой не им е казал колко важни са играчките и играта за развитието на техните деца.

Елементът Игра®  е  „инструментът“, който ден след ден ми помага да вляза в света на всяко дете, да се докосна до него и заедно с родителите им да продължим напред. Тя връща светлината в очите на всички! Това е вълшебството, което се случва с реални деца и семейства, и въпреки трудностите,  които срещат тези хора, те се мотивират от нас, а ние от тях. Именно това ме вдъхновява и ми дава  сили да продължа напред ден след ден.

 

Цветина работи по програмата Елементът Игра® от 2017 г. в Център МИР (Модел за интегрирано развитие), в кв. Факултета, София. Винаги усмихната и настроена положително, тя лесно намира път към сърцата на децата и се радва на обич от тяхна страна. Цвети е не само задълбочен професионалист в прилагането на програмата, но и водещ на обучителни сесии, и организатор на групи за родители. Радваме се, че благодарение на нея, повече деца имат възможността да се докоснат до чудото на играта.

©2024WWO

Пишете ни

В момента не сме на линия. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, веднага.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?